Omar Jarju

AC Horsens henter talentfuld angriber i Gambia

27.01.2024 07:59

18-årige Omar Jarju besidder et stort potentiale, og det skal han udfolde i det gode miljø på Langmarksvej.

AC Horsens har i dette transfervindue arbejdet benhårdt på at forstærke truppen, og det er blandt andet sket med tilgangen af Julius Madsen, Manny Perez, Simon Becher og Rogers Mugisha, og nu har AC Horsens hentet en angriber med et stort potentiale.

Det drejer sig om 18-årige Omar Jarju, der kommer fra Samger FC i Gambia, og den store, gambiske angriber skifter til AC Horsens med øjeblikkelig virkning på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2028.

Omar Jarju har blandt andet gjort sig bemærket ved at blive topscorer i den Gambiabaserede turnering Nawetan Tournament, hvor han scorede 11 mål i otte kampe.

- Omar Jarju er en høj angriber med åbenlyse spidskompetencer, og ham forventer vi os meget af på den lange bane, men i første omgang skal han have tid til at vænne sig til at bo og leve i et andet land. Sammen med vores øvrige unge danske og udenlandske spillere kommer han ind under vingerne på vores dygtige folk i players care development, og han får al den hjælp, han har brug for, så han kan koncentrere sig om at udvikle sig som menneske og spiller. Vi har tidligere haft stor succes med at hente spillere som Bubacarr Sanneh, James Gomez og Alagie Saine i Gambia, og vi glæder os til at arbejde med Jarju, siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.