AC Horsens indgår kontrakt med Magne Bjerregaard

15.01.2024 16:23

Magne Bjerregaard skrev under på en kontrakt med ”de gule” på sin 15-års fødselsdag.

I øjeblikket er alle på Akademiet i fuld gang med forberedelserne til en spændende forårssæson, og Magne Bjerregaard er en af de spillere, der træner hårdt og målrettet for at blive helt klar til sæsonstarten, når U15-holdet møder AGF i forårspremieren lørdag den 24. februar på Nordstern Arena Horsens.

Magne Bjerregaard er central midtbanespiller på Simon Aaes’ U15-mandskab, og han fejrede i dag sin 15-års fødselsdag ved at skrive under på en treårig kontrakt med AC Horsens.

Det vækker stor glæde på Akademiet og i klubben generelt, for Magne Bjerregaard er på mange måder et forbillede for de øvrige akademispillere, for han er en rigtig god og hårdtarbejdende dreng, der har store fodboldmæssige kvaliteter.

Han var en del af GroundCollege og ATK+ Center på Langmarksvej, inden han skiftede fra Bjerre Herred Fodbold som U13-spiller, og han har siden været en del af Akademiet. Her har han gjort det så overbevisende, at han nu er blevet belønnet med en kontrakt.

- Magne er en dygtig central midtbanespiller som har gennemgået en rigtig god udvikling, og som ved flere seancer har fremvist sit store spillemæssige potentiale. Han besidder en spændende flair med bolden, veludviklede taktiske evner og en spændende fysisk motor, hvilket er færdigheder, som alle er vigtige i bestræbelserne på at ende som midtbanespiller på højeste niveau. Endeligt rammer Magnes personlighed sport on på AC Horsens kerne værdier – sammenhold, stolthed og hårdt arbejde, siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen og fortsætter:

- I de kommende år på Akademiet, som tidligere udmeldt, vil vi have stort fokus på den individuelle udvikling – så her vil vores dygtige talentudviklere og specialister i samarbejde med Magne forsøge at lægge de næste lag på hans i forvejen gode udvikling, lyder det fra Kristian Nielsen.

Magne Bjerregaard er selvfølgelig glad for at kunne fejre sin 15-års fødselsdag med en treårig kontrakt med AC Horsens.

- Jeg er glad og stolt over at blive kontraktspiller i AC Horsens, for jeg har det godt sammen med spillere og trænere, og vi har et fedt sammenhold. Vi er gode venner, men vi kan stille krav til hinanden, uden at det skaber splid, og det gør, at vi har det godt sammen på og uden for banen. Mit mål er at udvikle mig yderligere og blive matchet endnu mere opad, og så er det også min ambition at blive udtaget til DBU-samlinger, siger Magne Bjerregaard.