Emanuel manny Perez

AC Horsens køber back med erfaring fra MLS

04.01.2024 09:01

Emanuel ”Manny” Perez har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2027.

AC Horsens har endnu engang forstærket truppen, og denne gang er det med købet af 24-årige Emanuel ”Manny” Perez, der trods sin unge alder allerede har høstet erfaring fra ophold hos skotske Celtic FC og den bedste amerikanske række, MLS.

Den stærke back har senest repræsenteret Louisville City, men AC Horsens har købt ham fri, og han skifter med øjeblikkelig virkning og har første arbejdsdag på Langmarksvej i dag.

Tilgangen af Perez kommer dagen efter offentliggørelsen af købet af midtbanetalentet Julius Madsen fra Næstved Boldklub og et par uger efter offentliggørelsen af anfører Matej Delac’ kontraktforlængelse.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig over tilgangen af Emanuel ”Manny” Perez.

- Manny Perez er en stærk og dynamisk højre back, og der er ingen tvivl om, at han er kommet til AC Horsens for at konkurrere om en plads i startopstillingen. Det er en fordel for ham, at han har prøvet kræfter med europæisk fodbold fra tiden i Celtic, for det vil gøre det nemmere for ham at falde til i dansk fodbold, og vi har store forventninger til en mand, der har erfaring fra MLS og har spillet 12 landskampe for USA (U18, U20 og U23), siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.  

Emanuel ”Manny” Perez ser frem til at fortsætte karrieren hos AC Horsens.

- Jeg er meget taknemmelig og begejstret for muligheden for at spille for denne historiske klub, og jeg ser frem til at møde fansene og mine nye holdkammerater. Det har altid været min drøm at spille i Europa, og jeg er motiveret til at hjælpe holdet på den bedste måde i den sidste del af sæsonen. Jeg glæder mig til at blive en del af et spændende projekt, og jeg vil gøre alt for, at AC Horsens kommer tilbage til Superligaen, siger Emanuel ”Manny” Perez.