AC Horsens styrker Akademiet ved at ansætte fysisk træner på fuld tid

10.01.2024 12:03

Klubbens nuværende fysiske træner Sean McColl bliver fuldtidsansat, og det bliver en klar fordel for den gule talentudvikling.

Kort før jul kunne AC Horsens offentliggøre halvtidsansættelsen af Alexander Grøne Larsen som assistenttræner for U14-mandskabet, hvilket er en klar styrkelse af trænersetuppet på Akademiet, og nu har AC Horsens endnu engang styrket setuppet ved at ansætte Akademiets fysiske træner Sean McColl på fuld tid.

Sean McColl har været en del af AC Horsens ad to omgange, og første gang var i 2021/2022-sæsonen, hvor han var i praktik i forbindelse med sit studie på Aarhus Universitet. I det tidlige forår 2023 blev han ansat hos AC Horsens på halvtid og har kombineret det med en halvtidsstilling i FC Fredericia.

Fra den 1. februar skal han udelukkende koncentrere sig om talenterne på Akademiet, når han har første arbejdsdag som fuldtidsansat fysisk træner.

- Det er noget, jeg har håbet på og set frem til, for nu kan jeg gå mere i dybden med holdene og den enkelte spiller, og det har jeg manglet at have tiden til. Nu kan jeg køre flere træningssessioner, udarbejde flere individuelle træningsprogrammer og udviklingsplaner og generelt være mere til stede i gym og på banen. Det betyder meget for mig, at vi har et rigtig godt miljø med dygtige trænere og dedikerede spillere på Akademiet, og jeg trives generelt rigtig godt i klubben, der er på vej i en spændende retning, siger Sean McColl, der også er tilknyttet U19-landsholdet.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig over, at Akademiet endnu engang er blevet styrket.

- Fuldtidsansættelsen af Sean er en markant opgradering af vores fysiske setup på Akademiet – specielt i henhold til den store fokus på den individuelle udvikling, som vi ønsker at tage over de kommende år. I fremtiden vil vi nu i endnu højere grad kunne målrette den fysiske træning til de arbejdskrav som kræves på allerøverste niveau – krav som over de seneste mange år er steget markant - såvel nationalt som internationalt, siger Kristian Nielsen og fortsætter:

- Seans høje faglighed, erfaringerne fra det danske U19-landshold samt hans stærke menneskelige egenskaber rammer et stærkt match på vores visioner omkring talentudviklingen i AC Horsens, lyder det fra AC Horsens’ direktør.