25.01.2024 14:32

Trods nederlaget på 2-4, så var der mange positive ting at tage med videre.

AC Horsens spillede opstartens anden træningskamp torsdag eftermiddag, og der var markant fremgang at spore i forhold til træningskampen mod Aarhus Fremad.

”De gule” hang sammen som hold, og der var en helt anden organisation og struktur i holdet.

Det var dog gæsterne, der åbnede kampen bedst, og efter et kvarters spil kunne Ementa bringe hjemmeholdet foran, da et indlæg lidt tilfældigt landede hos den store angriber.

Mikkel Lassen snusede en chance op efter knap en halv times spil, og så var der balance i regnskabet. Julius Madsen forsøgte sig med et skud efter et hjørnespark, og bolden landede inde foran mål, hvor Lassen hurtigt var over den.

Desværre gik der kun en håndfuld minutter, inden Ementa hoppede op i anden sals højde og stangede bolden i kassen til 2-1.

Renato Junior bragte værterne foran med 3-1 fem minutter efter pausen, og Oliver Stanisic headede Marinus Larsens fine hjørnespark i kassen til 3-2. Ibrahim Said lukkede kampen med 4-2 scoringen i det lange hjørne.

Marinus Larsen kunne have pyntet på resultatet med 10 minutter igen, men hans skud prellede af på overliggeren.

AC Horsens: Delac, Perez (Kristensen, 65.), Stanisic (Risager, 79.), Ludwig, Reese (Roslyng, 79.), Lassen (Just, 46.), Saine (Larsen, 46.), Ekeroth (Toftegaard, 46.), Nehmé (Ankersen, 46.), Madsen (Frederiksen, 65.), Becher (Beluli, 65.)