Anders Hoff forlænger og udlejes til Skive IK

29.01.2024 11:59

20-årige Anders Hoff har forlænget sin kontrakt med AC Horsens til sommeren 2027.

AC Horsens har forlænget aftalen med Anders Hoff, så de to parter nu har papir på hinanden frem til sommeren 2027.

Anders Hoff bliver med øjeblikkelig virkning udlejet til 2. divisionsklubben Skive IK frem til sommer, og derefter vender han retur til ”de gule”.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig over en god case for Anders Hoff og AC Horsens.

- Kontraktlængden er et tydeligt signal om, at vi tror meget på Anders Hoff, men lige nu er det vigtigt for hans udvikling med spilletid, og derfor giver det rigtig god mening for alle parter med et lejeophold i Skive IK, hvor han bliver matchet på et højt niveau i et godt miljø. Det er altid skønt at forlænge med en spiller, der har taget turen hele vejen gennem Akademiet, og vi glæder os til at få ham retur igen til sommer, siger Kristian Nielsen.

Anders Hoff begyndte at spille fodbold i Hatting-Torsted, der er en del af Insero Klubsamarbejdet, og nu går turen til Skive IK for at få spilletid.

- Jeg er glad for at forlænge med AC Horsens, hvor jeg har de bedste forudsætninger for at udvikle mig, og jeg trives rigtig godt med staben og spillerne, men man skal spille kampe for at udvikle sig, og jeg ser frem til at komme til Skive IK. Jeg returnerer til sommer og glæder mig til at være en del af AC Horsens de næste mange år, og jeg har selvfølgelig ambitioner om at spille på stadion en dag, siger Anders Hoff.