Aron Sigurdarson vender hjem til Island

11.01.2024 08:59

KR Reykjavik har købt den islandske offensivspiller, og han skifter med øjeblikkelig virkning.

Aron Sigurdarson har haft et stort ønske om at vende hjem til islandsk fodbold sammen med sin familie, og KR Reykjavik har betalt en fin transfer for den 30-årige islænding, der havde kontraktudløb til sommer.

Det er næsten to et halvt år siden, at AC Horsens hentede Aron Sigurdarson i belgiske Royale Union Saint-Gilloise, og han nåede at spille 83 kampe og score 20 mål i den gule trøje.

Han har været et rigtig godt bekendtskab på og uden for banen, men nu vender han altså hjem til islandsk fodbold.

- Aron Sigurdarson har leveret mange gode præstationer i den gule trøje, og han har altid været en god repræsentant for AC Horsens. Han har haft et stort ønske om at vende hjem til islandsk fodbold, og vi er efter en god og konstruktiv dialog med KR Reykjavik blevet enige om en transfer. Vi ønsker Aron alt det bedste fremover, siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Aron Sigurdarson har været glad for at være en del af AC Horsens, men nu er tiden kommet til at vende hjem.

 - Jeg har valgt at skifte til KR Reykjavik af flere årsager. Jeg er blevet 30 år gammel, vi venter endnu et barn, og jeg har efterhånden tilbragt mange år i udlandet. Nu har vi fået mulighed for at komme hjem og nyde livet som familie, og det er spændende tider i islandsk fodbold, hvor ligaen bliver stærkere og stærkere, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg kan se tilbage på tiden i AC Horsens med et smil på læben, for det har været gode tider, selvom der selvfølgelig har været op- og nedture. Der er kun gode folk i og omkring klubben, og jeg ønsker alle i klubben det bedste, siger Aron Sigurdarson.