Syv akademispillere tager med på træningslejr

27.01.2024 12:00

Den flotte udvikling på Akademiet i AC Horsens understreges af, at syv akademispillere tager med på træningslejren i Alicante.

Holdlederne er i fuld gang med at pakke alle de uundværlige ting, så alt er klar til afgang søndag morgen, når AC Horsens sætter kursen mod lufthavnen for at flyve til Alicante.

Her venter der godt en uges træningslejr under lidt lunere himmelstrøg, og vejrudsigten ligger nogenlunde stabilt mellem 16 og 22 grader, så der bliver rig mulighed for at dykke ned i detaljerne uden at stå og fryse.

Førsteholdstruppen får selskab af syv akademispillere, og drejer sig om Frederik Roslyng (U19), Mathias Frederiksen (U19), Lasse Risager (U17), Victor Laursen (U19), Selius Gindeberg (U19), Oscar Mandrup (U16) og Christian Levy Rasmussen (U19).

- Fra Akademiets side er det en blåstempling af et stærkt fodboldfagligt arbejde fra dygtige talentudviklere og specialister igennem flere år, at vi i år kan sende HELE syv spillere, fra U16-U19, afsted på træningslejr med førsteholdet. Samtidig understreger det vigtigheden af vores fortsatte målrettede arbejde med den individuelle udvikling på træningsbanen – herunder den konstante skærpelse af niveauet på vores akademispillere. Nyheden her motiverer ligeledes alle medarbejdere omkring talentudviklingen – lige fra vores første børneaktiviteter i Insero klubsamarbejdet til trænere på vores ældste akademihold, siger akademichef Martin Bloch.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig over, at den gule talentudvikling aldrig har været bedre end i øjeblikket.

. Vi har kontinuerligt bygget på vores talentudvikling gennem mange år efterhånden, og vi er både stolte over og glade for, at vi nu er kommet til et punkt, hvor syv akademispillere skal med på træningslejren, fordi de har fortjent det. Vi har en klar ambition om, at endnu flere akademispillere bliver så dygtige, at de bliver en del af førsteholdstruppen og får spilletid, og det er også derfor, at vi blandt andet har tilknyttet endnu flere dygtige folk til transitionsdelen og har etableret afdelingen players care department, der skal gøre det nemmere for unge danske og unge udenlandske spillere at blive integreret i Horsens., siger Kristian Nielsen.