Voerladegaard IF bliver en del af Insero Klubsamarbejdet

26.01.2024 15:07

Voerladegaard IF bliver samarbejdsklub nummer 26.

AC Horsens har 25 loyale og engagerede samarbejdsklubber i Insero Klubsamarbejdet, og nu kan ”de gule” byde velkommen til Voerladegaard IF som samarbejdsklub nummer 26.

Voerladegaard IF er en idrætsforening, der hele tiden arbejder på at lave nye tiltag og øge medlemstallet via nye aktiviteter, og der er altid plads til at starte nye idrætsgrene op.

Nu bliver Voerladegaard IF en del af Insero Klubsamarbejdet, og Jan Lundtoft, der er fodboldformand, glæder sig til samarbejdet.

- Vi har blandt andet valgt at blive en del af Insero Klubsamarbejdet, fordi det vil give vores ungdomsspillere en ekstra gulerod at jagte i forhold til en mulig ATK+ deltagelse samt senere mulighed for udtagelse til Akademiet. Derudover glæder vi os til at blive en del af et netværk med de øvrige samarbejdsklubber, hvor vi får mulighed for at sparre med de andre klubber, der kan have samme udfordringer som os i forhold til fastholdelse og rekruttering af frivillige samt sikre fødekæden af nye spillere, så vi kan opretholde et fornuftigt udbud af hold i skarp konkurrence med de øvrige fritidstilbud i lokalområdet, siger Jan Lundtoft.

Aftalen giver også Voerladegaard IF mulighed for at komme tættere på ”de gule” og trække på nogle af de kompetencer, der er på Langmarksvej.

-  Samarbejdet med AC Horsens giver os mulighed for at give vores trænere kyndig vejledning og uddannelse samt ny inspiration til at give træningen et kvalitetsløft. Vi får også mulighed for at styrke den sociale del ved at lave klubarrangementer som fx en tur til Nordstern Arena Horsens for at se en kamp med mulighed for at blive bolddrenge/piger eller indløbshold, siger Jan Lundtoft.

AC Horsens’ akademichef Martin Bloch glæder sig over, at klubben kan byde velkommen til Voerladegaard IF i Insero Klubsamarbejdet.

- Vi har lært Voerladegaard IF at kende som en sund, veldrevet klub med gode mennesker, og klubben har en god fornemmelse af, hvad de kan tilbyde deres spillere, og hvornår det kan give mening, at spillerne prøver sig af i et elitemiljø som vores. Vi kommer med knowhow på børneområdet og giver gerne en hånd med træneruddannelse og børnetræning i form af træningsøvelser, metodiker, pædagogikker og generel udvikling, der er vigtigt i en mindre klub. Vi har fået et rigtig godt indtryk af Voerladegaard IF, som vi glæder os til at skabe endnu bedre rammer for børnetræning med, siger Martin Bloch.

Han er glad for, at Insero Klubsamarbejdet nu består af 26 engagerede klubber.

- Vi er begunstiget af et positivt samarbejde med 25 klubber, der alle er repræsenteret af dedikerede ildsjæle, og vi er ikke i tvivl om, at Voerladegaard IF også bliver en god samarbejdspartner for os. Vi er lidt klemt inde mellem andre klubber rent geografisk, så vi værner om vores klubber og forholdet til dem, for Insero Klubsamarbejdet betyder meget for os, understreger Martin Bloch.