AC Horsens delte med Esbjerg fB i sidste test

17.02.2024 14:57

AC Horsens spillede opstartens sidste træningskamp lørdag eftermiddag, da Esbjerg fB kom på besøg, og kampen sluttede uden mål.

Dagens præstation bar endnu engang præg af en gruppe AC Horsens-spillere, der er klar til at løbe ekstra meter og ofre sig for hinanden, og der blev arbejdet stenhårdt på bane 2 hele kampen igennem.

Hjemmeholdet kom ud og dominerede de første 25-30 minutter, og det resulterede i flere lovende angreb og afslutninger fra blandt andre Anton Ekeroth og Jashar Beluli. Gæsterne kom også frem til udmærkede muligheder, og Matej Delac hev en fin refleksredning ud af ærmet, da et skud blev rettet af i det 22. minut.

AC Horsens dominerede det meste af 2. halvleg og i perioder var det markant. Esbjerg fB blev trykket ned, og meget af spillet foregik på vestjydernes banehalvdel efter pausen.

Frederik V. Kristensen var tæt på at bringe hjemmeholdet foran med et kvarter tilbage af kampen, men hans hovedstød blev reddet på stregen. Det flotte forarbejde stod Angelo Nehmé og Manny Perez for.

Seks minutter senere fandt Jakob Ankersen Manny Perez med et perfekt diagonalskift, og den amerikanske højre back sendte et indlæg ind foran kassen, hvor landsmanden Simon Becher kom først på bolden og drejede rundt, men keeperen kom desværre godt ud.

En håndfuld minutter senere sled Julius Madsen sig godt igennem til en god mulighed, men hans skud blev blokeret.

Alt i alt var der mange positive ting at tage med fra dagens træningskamp, for den defensive struktur og aftalerne begynder at sidde i skabet, og selvom det er en træningskamp, så er det altid dejligt at holde nullet. Offensivt blev der produceret mange indlæg og lokale overtal på siden, og det ser lovende ud frem mod forårspremieren mod Kolding IF fredag den 23. februar klokken 19.00.

Klik her for at købe billet til kampen mod Kolding IF.

AC Horsens: Delac, Lassen, Stanisic (Perez, 46.), Reese, Ekeroth, Saine, V. Kristensen (Frederiksen, 80.), Toftegaard (Madsen, 46.), Ankersen, Nehmé, Beluli (Becher, 46.)