AC Horsens indgår kontrakt med Lasse Risager Kristensen

29.02.2024 08:00

Den talentfulde forsvarsspiller har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2026.

Talentudviklingen på Langmarksvej har aldrig nogensinde været på et højere niveau, og der er rigtig mange dedikerede spillere, trænere og ledere på Akademiet, der arbejder på at skærpe den gule talentudvikling hver eneste dag.

Lasse Risager Kristensen er et af de gule talenter, der har taget store skridt i sin udvikling, og han er en profil på AC Horsens’ U17-mandskab, men han bliver også matchet opad mod U19-truppen og førsteholdet og er således et godt eksempel på den øgede fokus på transitionsområdet i AC Horsens.

Faktisk har han udviklet sig så godt, at han blev udtaget til førsteholdstruppens træningslejr i Spanien.

Akademichef Martin Bloch glæder sig over, at endnu et gult talent har udviklet sig markant på Akademiet, og han er glad for, at Risager har valgt at committe sig til AC Horsens.

- Lasse har taget nogle store skridt i sin individuelle udvikling over det sidste halve år bl.a. via kontinuerlige stærke præstationer i U17 ligaen. Dette har også bevirket øget aktivitet på U19-holdet samt den foreløbige kulmination med deltagelse på førsteholdets træningslejr i Alicante - dette sammenholdt med flere optræninger/træningskampe vinteren igennem. Lasse besidder store defensive færdigheder – herunder taktiske positioneringer og egenskaber i at læse de generelle defensive spilsituationer på forkant. Det stærke træningsmindset hos Lasse sammenlagt med det gode potentiale bestyrker os i gode perspektiver forude, siger Martin Bloch.

Lasse Risager Kristensen ser frem til at fortsætte i AC Horsens.

- Jeg har valgt at skrive kontrakt med AC Horsens, fordi det er en spændende klub, og vi har et fedt fællesskab. Når man som U17-spiller træner med U19, så bliver der taget godt hånd om en, og når man træner med førsteholdet, så får jeg gode råd af de ældre spillere. Jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt og styrke mig selv mentalt og fysisk, og jeg drømmer om at blive professionel fodboldspiller, Lasse Risager Kristensen.