AC Horsens inviterer til Samarbejdsklubbernes Dag

06.03.2024 07:15

Alle klubber i Insero Klubsamarbejdet inviteres til hjemmekampen mod Sønderjyske Fodbold lørdag den 9. marts klokken 17.00.

AC Horsens har et fantastisk samarbejde med klubberne i Insero Klubsamarbejdet, og traditionen tro bliver alle samarbejdsklubberne inviteret til fodboldkamp på Nordstern Arena Horsens.

For første gang i år samler ”de gule” medlemmer, trænere og ledere fra samtlige samarbejdsklubber lørdag den 9. marts klokken 17.00, når Sønderjyske Fodbold gæster den gule hjemmebane.

Mange hold fra samarbejdsklubberne benytter lejligheden til at lave en social tur, og det er tydeligt, at både børn og voksne hygger sig.

- Det er blevet en fin tradition med mange spillere, trænere og ledere fra samarbejdsklubberne på stadion, når vi inviterer til Samarbejdsklubbernes Dag, og vi er glade for, at de bakker op om dagen. Generelt nyder vi stor opbakning fra alle 26 samarbejdsklubber, og det sætter vi rigtig stor pris på, siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Alle samarbejdsklubber får mulighed for at deltage i hyldestrunden med ét hold i deres flotte klubtrøjer, og der er sendt information til klubberne om hyldestrunden og vejledning til at hente billetter.

AC Horsens kunne så sent som i fredags officielt byde velkommen til Voerladegård IF som klub nummer 26 i Insero Klubsamarbejdet (se billedet).