AC Horsens og NG ZINK A/S forlænger samarbejdet med fem år

29.02.2024 09:00

”De gule” skal også fremadrettet spille med NG ZINK-logoet på brystet.

NG ZINK A/S har været hovedsponsor i AC Horsens siden 2019, og det samarbejde er begge parter så glade for, at aftalen netop er blevet forlænget med yderligere fem år.

Dermed fortsætter NG ZINK A/S som værdifuld samarbejdspartner og en vigtig medspiller frem til udgangen af 2028.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen er glad for samarbejdet med NG ZINK A/S, og han glæder sig over, at virksomheden med hovedsæde på Kometvej i Horsens også er klubbens største samarbejdspartner de kommende fem år.

- Vi har haft et fantastisk samarbejde med NG ZINK A/S gennem en længere årrække – også inden NG ZINK A/S blev hovedsponsor – og vi glæder os til at fortsætte parløbet, der skaber værdi for begge parter. Vi har haft en rigtig positiv dialog om forlængelsen, og vi er både glade for og stolte over, at NG ZINK A/S som lokal virksomhed også er på brystet af vores trøjer de kommende år, siger Kristian Nielsen.

Forlængelsen af hovedsponsoraftalen vækker også glæde hos Christian F. Johansen, der er indehaver af NG ZINK A/S.

- AC Horsens har søsat en række spændende initiativer, der styrker klubben på kort og lang sigt, og AC Horsens er generelt i gang med et spændende projekt, som vi gerne vil bakke op om. Det er et projekt for klubben, byen og området, og vi er ikke i tvivl om, at ”de gule” snart vender tilbage til 3F Superligaen for at blive der. Hovedsponsoraftalen giver stor værdi for os, og vi er glade for at blive eksponeret lokalt, regionalt og landsdækkende sammen med AC Horsens, men vi er også hovedsponsor med et stort gult hjerte, siger Christian F. Johansen.

NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink, kobber og aluminium.

NG ZINK A/S er leveringsdygtig i råmaterialer til egen forarbejdning, såvel som færdigt producerede produkter - klar til montage, samt diverse relaterede tilbehørs produkter og værktøj.

Læs mere om NG ZINK A/S på: https://www.ng-zink.dk