Anton Karimi Mandrup og Oscar Karimi Mandrup viste sig flot frem i storklub

29.02.2024 14:40

Tvillingerne gled godt ind i træningen i VfL Wolfsburg og havde niveauet til at være med. Alt i alt var det en stor oplevelse for både dem og Janus Drachmann, der var med i Tyskland.

Anton Karimi Mandrup og Oscar Karimi Mandrup er tilbage i Horsens efter en prøvetræning i den tyske bundesligaklub VfL Wolfsburg fra den 18.-23. februar.

VfL Wolfsburg er en stor klub med 110 ansatte alene på klubbens akademi, så der mangler ikke hænder i klubben, der har et af de bedste ungdomssetup i Tyskland.

Deres ungdomsstadion har plads til 5.000 tilskuere og ligger lige ved siden af den store arena, hvor Jonas Wind, Joakim Mæhle og de andre stjerner spiller kampe.

Anton Karimi Mandrup og Oscar Karimi Mandrup kan se tilbage på et rigtig godt ophold.

- Det var mega fedt at prøve og en god oplevelse, og der var en ekstra tryghed i at have sin bror med, for så havde man en at dele oplevelsen med. Niveauet var højt med dygtige spillere, men vi kunne sagtens være med, siger Anton Karimi Mandrup.

- Vi har fået fin fedback på, at vi gjorde det godt til træning og havde en fin mentalitet og spillede med fin intensitet. Vi gjorde, hvad vi kunne og fik meget ros af de andre spillere, supplerer Oscar Karimi Mandrup.

De havde selskab af Janus Drachmann, der er assisterende transitionstræner på Akademiet i AC Horsens.

- Det var fedt at have en med fra klubben til at støtte os, for det gav noget tryghed, og han kunne også give os lidt feedback, lyder det fra tvillingerne.

Drachmann fik også udbytte med hjem fra opholdet i Wolfsburg.

- Alle i klubben var søde og hjælpsomme. Vi havde en dag med deres akademichef, hvor vi fik en rundvisning, og det var svært at skjule begejstringen, når man ser deres faciliteter for ungdomsholdene, siger Janus Drachmann og fortsætter:

- Først og fremmest kommer jeg hjem med en masse inspiration, en masse nye øvelser og måder at arbejde med tingene på. Alt var virkelig skemasat til mindste detalje, og det var fedt at opleve, lyder det fra Janus Drachmann.