Becher-kasse var ikke nok i dramatisk forårspremiere

23.02.2024 19:47

Dommeren uddelte to røde kort til AC Horsens, da Kolding IF vandt med 2-1.

AC Horsens måtte indkassere et nederlag til Kolding IF i årets første kamp på Nordstern Arena Horsens, og det blev en højspændt affære.

1. halvleg var ganske jævnbyrdig med fine muligheder til begge mandskaber, og i det 27. minut brændte det på foran Kolding-målet, da Simon Becher sled sig godt fri og serverede bolden for Mikkel Lassen, der måtte se målmanden redde skuddet.

Kort efter testede den tidligere AC Horsens-spiller Mathias Kristensen træværket i den anden ende.

Godt et minut inde i 2. halvleg var Simon Becher ikke mange centimeter fra at nå bolden før Kolding-målmanden, da Alagie Saine forsøgte at finde ham med en fremlægning.

Efter knap en time brød Jakob Ankersen Koldings opspil på kanten af feltet og fandt Simon Becher, men han tøvede og fik ikke afsluttet.

Gæsterne bragte sig i front efter en times spil efter en gul fejl på egen banehalvdel, og i samme moment blev Joakim Persson bortvist. Inde på banen var der uro en lille håndfuld minutter senere, og dommeren præsenterede Jakob Ankersen for det røde kort.

Trods en mand i undertal kæmpede hjemmeholdet heroisk, og i det 74. minut faldt udligningen, da Mikkel Lassen fandt Becher med et perfekt indlæg, som han kunne styre i kassen.

Desværre kunne ”de gule” ikke holde stand, og Isak Taannander lukkede kampen til 1-2 i det 81. minut.

Kampen igennem var der fremragende opbakning fra stemningsafsnittet.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens skal i kamp igen søndag den 3. marts klokken 13.00, når ”de gule” møder Næstved på Slagelse Stadion, og næste hjemmekamp er lørdag den 9. marts, når Sønderjyske Fodbold kommer på besøg.

AC Horsens – Kolding IF 1-2 (0-0)
0-1 Asker Beck (60.)
1-1 Simon Becher (74.)
1-2 Isak Taannander (81.)

AC Horsens: Delac, Perez, Stanisic, Ludwig, Ekeroth (Kristensen, 46.), Saine, Madsen, Lassen, Larsen (Nehmé, 70., Reese, 90.), Ankersen, Becher.

Kolding IF: Petersen, Vestergaard, Leifsson, Nørager, Njai, Taanander, Bech, Vestergård, Sommer (Mikkelsen, 78.), Jespersen (Pedersen, 61.), Kristensen.

Advarsel, AC Horsens: Ekeroth (22.), Delac (63.)

Udvisning, AC Horsens: Ankersen (63.), Madsen (85.), Stanisic (90.)