Frederik Roslyng er igen udtaget til U19-landsholdet

09.02.2024 10:04

AC Horsens’ talentfulde midterforsvarer er blevet udtaget til to venskabskampe mod Tjekkiet.

Den 9. oktober 2023 blev Frederik Roslyng udtaget til U19-landsholdet for første gang, og han så med stor spænding frem mod venskabskampene mod Schweiz og Australien, men en nærkamp i en Future Cup-kamp et par dage inden resulterede i en brækket næse og hjernerystelse, så han måtte melde afbud.

Heldigvis modtog han tidligere i dag et opkald fra U19-landstræner Morten Eskesen med besked om, at han igen er blevet udtaget til U19-landsholdet, der skal spille to træningskampe mod Tjekkiet i Spanien.

- Vi er meget stolte over, at Frederik Roslyng i dag er blevet udtaget til U19-landsholdet. Han missede en udtagelse i efteråret på grund af en skade og vi er derfor glade for, at hans præstationer sidst på året og i opstarten af 2024 har gjort, at han nu igen har fundet vej til landsholdstruppen. Frederik har i opstarten været med på træningslejr sammen med førsteholdet og har generelt gjort et rigtig godt indtryk, så udtagelsen er bare endnu en anerkendelse at hans gode fodboldmæssige udvikling, siger akademichef Martin Bloch og fortsætter:

- På Akademiet i AC Horsens arbejder vi målrettet hver dag med den individuelle udvikling og har en stor ambition om hele tiden at løfte overliggeren på kvaliteten af vores U-spillere og dermed styrke transitionsfasen – så derfor er udtagelsen af Frederik en kæmpe motivation i det videre arbejde med produktiviteten af egenudviklede spillere og udviklingen af flere U-landsholdsspillere fra AC Horsens, lyder det fra Martin Bloch.

18-årige Frederik Roslyng glæder sig over endnu en landsholdsudtagelse.

Det er jo en mega fed følelse og en drengedrøm, der går i opfyldelse. Jeg var uheldig at blive skadet, da jeg blev udtaget første gang, og jeg er stolt over og glad for at få muligheden igen. Jeg vil gerne opnå en masse spilletid, vise mig frem, få relationer med de andre spillere og lære dem bedre at kende, og det glæder jeg mig rigtig meget til, siger Frederik Roslyng.