Insero Samarbejdsklubsmesterskabet - En fodboldfest for over 100 børn

20.02.2024 14:00

Fredag den 23. februar og lørdag den 24. februar afholder AC Horsens og Insero Horsens et stævne for U12-hold på Nordstern Arena Horsens.

Der bliver fest, når den gule hjemmebane danner rammen om Insero Samarbejdsklubsmesterskab den 23. og 24. februar, hvor over 100 fodboldglade børn vil dyste mod hinanden. I alt 13 hold fra U12-klubberne i Insero Klubsamarbejdet har meldt klar til to herlige dage med fodbold og fællesskab på Langmarksvej. Alle deltagende hold får adgang til årets første hjemmekamp på Nordstern Arena Horsens, når AC Horsens tager imod Kolding IF fredag den 23. februar klokken 19.00, og de får også adgang til AC Horsens’ hjemmekamp mod Sønderjyske Fodbold lørdag den 9. marts klokken 17.00, når der skal overrækkes pokaler og medaljer.

I forbindelse med Insero Samarbejdsklubsmesterskab vil Insero Horsens tilgodese både børnene og de frivillige, så alle deltagende børn får en lækker goodiebag, og der vil også være en flot gave til de frivillige.

’’Vi er glade for, at vi gennem Insero Klubsamarbejdet kan bidrage til talentudviklingen og skabe fodboldglæde for børn og unge i lokalområdet. Vi prioriterer at anerkende og støtte de frivilliges indsats og i dag kan vi også sige TAK til de mange frivillige, der er afgørende for både fællesskab og sportslig udvikling i klubberne,” siger Berit Lehmann Kristiansen, Bevillingschef i Insero Horsens.

AC Horsens og Insero Horsens har haft et fremragende samarbejde gennem en længere årrække, hvor Insero Horsens har spillet en stor rolle i forbindelse med Insero Klubsamarbejdet til glæde for rigtig mange børn i Horsens og omegn, og direktør Kristian Nielsen er glad for initiativet med at hylde de frivillige.

- Vi har et tæt samarbejde med klubberne i Insero Klubsamarbejdet, og vi mærker tydeligt, at de frivillige gør en forskel i dagligdagen. Derfor er det også fantastisk, at vi sammen med Insero Horsens kan hylde dem og vise, at vi sætter stor pris på dem, siger Kristian Nielsen.