Talentfulde tvillinger skal til prøvetræning i VfL Wolfsburg

07.02.2024 09:39

Anton Karimi Mandrup og Oscar Karimi Mandrup får mulighed for at vise sig frem i den tyske bundesligaklub.

For knap et år siden fejrede Anton Karimi Mandrup og Oscar Karimi Mandrup deres 15-års fødselsdag ved at skrive under på en kontrakt med AC Horsens, og nu får de mulighed for at vise sig frem på den helt store scene.

Bundesligaklubben VfL Wolfsburg har nemlig besluttet sig for at invitere tvillingerne til prøvetræning, og de skal træne med fra den 18. februar til den 23. februar.

Tvillingerne, hvis farfar i øvrigt er AC Horsens’ tidligere bestyrelsesformand Ole W. Rasmussen, kan se frem til en stor oplevelse, og AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig over, at AC Horsens har talenter, der vækker interesse i det store udland.

 - Vores akademi har aldrig været mere velsmurt end i øjeblikket, og vi ser det som en blåstempling af vores talentudvikling, at en stor klub som VfL Wolfsburg inviterer to af vores store talenter på et prøveophold. Det er et stort og velfortjent skulderklap til Anton og Oscar, og det er en stor cadeau til de ledere, trænere og specialister, der arbejder med talentudvikling på vores akademi, siger Kristian Nielsen.

Det er i øvrigt ikke første gang, at en Mandrup viser sig godt frem i AC Horsens, for tvillingernes onkel hedder Anders Mandrup, og han opnåede 54 kampe og scorede ni mål for ”de gule”.

Anton Karimi Mandrup spiller venstre back og Oscar Karimi Mandrup er angriber, og under opholdet i VfL Wolfsburg får de selskab af Janus Drachmann, der er assisterende transitionstræner på Akademiet.