Truppen mod Kolding IF

22.02.2024 15:08

AC Horsens møder Kolding IF på Nordstern Arena Horsens fredag den 23. februar klokken 19.00.

Ventetiden har været lang og for nogen ulidelig, men i morgen ruller bolden igen på Nordstern Arena Horsens, når AC Horsens møder Kolding IF i forårsåbneren i NordicBet Ligaen.

AC Horsens kan med en sejr skyde sig direkte ind i top seks, og det kan ske netop på bekostning af morgendagens gæster, der ligger på sjettepladsen – ét point foran ”de gule”.

Det kræver en stærk indsats mod et solidt Kolding-mandskab, der har et helt klart spilkoncept og mange dygtige spillere i truppen.

Dagens opgør byder på et gensyn med Mikkel Jespersen, Mathias Kristensen og Jakob Kiilerich, der alle tre har en fortid på Langmarksvej.

Mikkel Jespersen spillede 61 kampe og score fem mål for AC Horsens fra 2015-2017 og huskes for mange gode ting, men det er nok særligt det fantastiske mål i Vendsyssel, som mange gule fans husker tilbage på, når man nævner hans navn.

Mathias Kristensen spillede ni kampe og scorede to mål for ”de gule” i 2018, og Jakob Kiilerich var en del af Akademiet som ungdomsspiller.

I morgen styres slaget af dommer Jacob Rasmussen, og han får assistance af linjedommerne Daniel Cortzen og Jakob Bo Schmidt. 4. dommer er Jonas Bøgelund.

Klik her for at købe billet til opgøret mellem AC Horsens og Kolding IF.

Følgende trup er udtaget til kampen i morgen:

1. Matej Delac

2. Oliver Stanisic

3. Manny Perez

7. Jakob Ankersen

8. Odilon Kouassi

11. Simon Becher

12. Anton Ekeroth

14. Julius Madsen

16. Rogers Mugisha

17. Mikkel Lassen

18. Frederik V. Kristensen

19. Marinus Larsen

20. Søren Reese

22. Angelo Nehmé

23. Hjalte Toftegaard

28. Alagie Saine

29. Jashar Beluli

32. Mathias Frederiksen

33. Alexander Ludwig

40. Andreas Hermansen