AC Horsens henter forårets første point

03.03.2024 14:12

Det lignede en gul sejr over Næstved, der desværre fik udlignet trods en mand i undertal.

Det var Slagelse Stadion, der dannede rammen om dagens opgør mellem Næstved og AC Horsens, og kampen sluttede 1-1.

Chancer var der langt mellem i første halvdel af 1. halvleg, men i det 26. minut skete der noget, og Angelo Nehmé sendte bolden på stolpen eller flot forarbejde af Mikkel Lassen og Marinus Larsen.

Herefter overtog ”de gule” mere og mere af spillet, og meget foregik på værternes banehalvdel frem mod pausen. Marinus Larsen testede Nicklas Dannevang med et godt forsøg på frispark, og i den anden ende krydrede Andreas Hermansen en flot debut med en fremragende redning. Han var også på plads lige inden pausen, da Laurits Bust forsøgte sig med en flugter.

2. halvleg var ikke engang et par minutter gammel, da Dannevang måtte hente bolden ud af netmaskerne, og det var den tidligere Næstved-spiller Julius Madsen, der var arkitekten bag målet. Han tog en fremragende tur fra egen banehalvdel og helt op til feltet, hvor han serverede bolden for Angelo Nehmé, der forsøgte sig med et skud i det lange hjørne, men Dannevang reddede. Marinus Larsen fulgte op og scorede sikkert til 1-0.

AC Horsens trykkede på, og i det 55. minut blev arbejdsbetingelserne bedre, da Christian Enemark noget klodset fik sit andet gule kort.

Nicklas Dannevang fik brug for handskerne igen, da både Angelo Nehmé og Marinus Larsen forsøgte sig med kvalificerede afslutninger.

Efter 64 minutter stak Næstved afsted i en omstilling, og det førte til et indlæg, som Oliver Stanisic blokerede – ifølge dommeren med armen. Mikkel Ladefoged gik til pletten og scorede til 1-1.

AC Horsens pressede på for at tage alle tre point, men det lykkedes ikke trods afslutninger fra Marinus Larsen, Elijah Just og Frederik V. Kristensen.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens spiller igen lørdag den 9. marts klokken 17.00, når Sønderjyske Fodbold gæster Nordstern Arena Horsens. Klik her for at købe billet til kampen.

Næstved – AC Horsens 1-1 (0-0)
0-1 Marinus Larsen (47.)
1-1 Mikkel Ladefoged (66.)

AC Horsens: Hermansen, Lassen, Stanisic, Ludwig, Ekeroth (Reese, 61.), Madsen, Saine (Kristensen, 86.), Toftegaard (Just, 71.), Larsen, Nehmé (Opondo, 71.), Becher.

Næstved: Dannevang, Henriksen, Bust, Christiansen, Hellman, Enemark, Carlson, Netabay, Ayer (Ellegaard, 59.), Christensen, Ladefoged (Friedrich, 78.).

Advarsel, AC Horsens: Ekeroth (58.), Becher (72.), Larsen (90.)

Advarsel, Næstved: Netabay (12.), Enemark (41., 55.), Ayer (53.), Christensen (90.)

Udvisning, Næstved: Enemark (55.)