AC Horsens opsiger samarbejdet med Joakim Persson

13.03.2024 15:52

Den svenske cheftræner Joakim Persson og assistenttræner Fredrik Danielsson stopper i AC Horsens med øjeblikkelig virkning.

AC Horsens har i dag afskediget Joakim Persson som cheftræner for AC Horsens, og ”de gule” har indsat Claus Troelsen som midlertidig cheftræner. 

- Vi vil gerne takke Joakim og Fredrik for deres indsats og ønsker dem held og lykke med de fremtidige udfordringer. Claus Troelsen, som indtil nu har været assistenttræner, vil være vores midlertidige cheftræner resten af sæsonen. Han er meget kvalificeret og har været i klubben i mere end 15 år, siger Kristian Nielsen, der er administrerende direktør og sportschef.

Joakim Persson er ærgerlig, men afklaret.

- Jeg vil gerne takke for tiden i AC Horsens, og jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at det slutter her, men jeg er også afklaret og ønsker klubben alt det bedste, siger Joakim Persson.

Akademichef Martin Bloch bliver assistenttræner i den kommende periode.

Claus Troelsen har sit første træningspas som midlertidig cheftræner torsdag den 14. marts om formiddagen og vil stå til rådighed for medierne efter træning.

Direktør Kristian Nielsen vil også være til stede i forbindelse med morgendagens træning og er tilgængelig for de journalister, der fysisk er til stede.