AC Horsens-scoop: Kaptajnen vender tilbage

18.03.2024 11:59

Klubbens tidligere profil og anfører har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2028.

Fra sommer bliver Martin Retov manden i spidsen for AC Horsens, og klubbens kommende cheftræner har committtet sig til det spændende projekt på Langmarksvej med en fireårig kontrakt.

Det er anden gang, AC Horsens henter Martin Retov til klubben, og det var også et stort scoop tilbage i sommeren 2010, da han blev hentet i Hansa Rostock. Han blev en stor profil og et omdrejningspunkt på og uden for banen, og han spillede 150 kampe og scorede 12 mål, inden han sluttede karrieren efter fem år på Langmarksvej.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig til gensynet med Martin Retov, der tidligere har været i spil som cheftræner for ”de gule”.

- Som tidligere spiller og anfører kender Retov klubben og kulturen, og han har de rette faglige og menneskelige egenskaber til at føre os godt videre de kommende mange år. Vi er stolte over, at vi er i stand til at tiltrække så stor en profil, for han er en del af et dygtigt trænerteam i Brøndby IF, der som et af de store lokomotiver i dansk fodbold, spiller med om guldet. Vi glæder os til at se ham i klubben igen, og der skal lyde en stor tak til Familien Binnie for deres opbakning til, at det hele faldt på plads, siger Kristian Nielsen.

Martin Retov ser frem til at vende tilbage til AC Horsens, som på sigt skal være en etableret del af 3F Superligaen.

- Jeg fik et tilbud om at rykke videre på det helt rigtige tidspunkt, og jeg glæder mig til at blive en del af AC Horsens igen, for jeg havde en rigtig god tid i klubben. Jeg har været i Brøndby gennem mange år og har haft en fantastisk tid, men nu er det helt rigtige tidspunkt kommet til, at AC Horsens og jeg skal bygge noget spændende op, og jeg glæder mig til at stå i spidsen for et AC Horsens-hold, der kan spille med om de sjove pladser, så vi kan komme op i Superligaen og på sigt etablere os i landets bedste række. Jeg har altid haft en voldsom vindermentalitet, og spillerne skal forvente, at jeg vil vinde alle kampe, som da jeg selv spillede. Vi har gode forudsætninger, og jeg er ikke i tvivl om, at der kommer til at blæse positive vinde over AC Horsens, siger Martin Retov.