AC Horsens tabte knebent på Østerbro Stadion

16.03.2024 13:33

B.93 kunne sætte tre point ind på kontoen efter 3-2 sejren.

AC Horsens fik en chokstart mod B.93, da Jeppe Erenbjerg bragte hjemmeholdet foran, inden der var spillet et minut, men ”de gule” rystede starten af sig og leverede i bund og grund en fremragende 1. halvleg.

Der blev skabt mange hele og halve chancer og mange optræk til lovende angreb, inden for de første seks minutter var der store chancer til Alagie Saine og Elijah Just, men hjemmeholdet slap med skrækken.

Senere i halvlegen forsøgte Simon Becher sig, og det samme gjorde Moses Opondo og Elijah Just, men skarpheden manglede. Efter en halv times spil banede godt spil mellem Opondo og Just vejen for en afslutning fra newzealænderen, men målmanden reddede lige akkurat.

Udligningen kom endelig, da Marinus Larsen blev nedlagt få meget uden for feltet, og han eksekverede selv med et fremragende frisparksmål.

Følelsen i pausen var god, for AC Horsens var det klart bedste hold i de første 45 minutter.

Desværre var der kun spillet 10 minutter, inden Jeppe Erenbjerg scorede på et straffespark begået mod ham selv, og seks minutter senere Sebastian Clemmensen et mål efter flere tilfældigheder.

AC Horsens pressede på, og Jashar Beluli reducerede til 3-2 kort før tid, men det blev ikke til gule point i dag.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

B.93 – AC Horsens 3-2 (1-1)
1-0 Jeppe Erenbjerg (1.)
1-1 Marinus Larsen 42.)
2-1 Jeppe Erenbjerg (55.)
3-1 Sebastian Clemmensen (61.)
3-2 Jashar Beluli 89.)

AC Horsens: Delac, Lassen, Ludwig, Reese, Ekeroth, Saine (Beluli, 73.), Madsen, Larsen (Kristensen, 73.), Just (Toftegaard, 85.), Opondo (Nehmé, 56.), Becher (Kouassi, 85.).

B.93: Falkesgaard, Møller, Søe, Iqbal, Thøgersen, Mouritz, Morberg (Heimer, 72.), Erenbjerg (Ishaki, 85.), Thomsen (16, 85.), Addo (Daghim, 60.), Clemmensen (Mathys, 72.).