AC Horsens tabte stort til topholdet

09.03.2024 17:46

Sønderjyske Fodbold vandt med 4-1 på Nordstern Arena Horsens.

Lørdag tog AC Horsens imod topholdet Sønderjyske Fodbold, og gæsterne levede op til favoritværdigheden med en sikker sejr.

Gæsterne kom godt ud af starthullerne, og José Gallegos scorede til 1-0 allerede i det syvende minut.

Frederik V. Kristensen steg flot til vejrs og pandede Marinus Larsens perfekte hjørnespark i kassen i det 20. minut, og så var der balance på måltavlen.

Angelo Nehmé var tæt på at bringe ”de gule” foran i det 28. minut, da han trak ind i banen og sendte bolden mod det lange hjørne, men målmanden nåede derud.

Et par minutter efter var det i stedet Troels Kløve, der kunne score til 1-2 på sin tidligere hjemmebane.

Sønderjyske Fodbold pressede på frem mod pausen, men de kunne ikke passere Matej Delac.

AC Horsens fik en sløj start på 2. halvleg, da Mads Agger scorede til 3-1 allerede i det første minut, og det lykkedes ikke for hjemmeholdet at svare igen. Olti Hyseni lukkede i stedet kampen et kvarter før tid.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens runder grundspillet af med opgøret mod B.93 på Østerbro Stadion lørdag den 16. marts klokken 13.00, og ”de gule” arrangerer bustur til kampen. Klik her for at købe billet til turen.

AC Horsens – Sønderjyske Fodbold 1-4 (1-2)
0-1 José Gallegos (7.)
1-1 Frederik V. Kristensen (20.)
1-2 Troels Kløve (30.)
1-3 Mads Agger (46.)
1-4 Hyseni (74.)

AC Horsens: Delac, Lassen, Stanisic, Ludwig, Roslyng (Toftegaard, 59.), Saine, Kristensen (Opondo, 60.), Madsen, Larsen (Frederiksen, 82.), Nehmé (Just, 59.), Becher (Beluli, 59.).

Sønderjyske Fodbold: Flø, Oggesen, Soulas, Gretarsson, Wilkins (Hyseni, 73.), Vinderslev, Gallegos (Barkarson, 73.), Kløve (Sommer, 82.), Christiansen (Agger, 40.), Ingason, Andreasen (Klysner, 73.).

Advarsel, AC Horsens: Kristensen (56.), Frederiksen (90.)

Advarsel, Sønderjyske: Vinderslev (79.)

Tilskuere: 1.736

Dommer: Jesper Nielsen