Beluli-hattrick i storsejr over FC Fredericia

21.03.2024 13:18

Jashar Beluli var forrygende og supplerede sit hattrick med en assist i 4-0 sejren.

AC Horsens pudsede formen af med en testkamp mod FC Fredericia torsdag eftermiddag, og det var de gule gæster, der slap bedst fra den opgave med en knusende sikker 4-0 sejr, der blev grundlagt i 2. halvleg.

Der var chancer til begge mandskaber i 1. halvleg, og Frederik V. Kristensen, Jakob Ankersen og Simon Becher havde alle kvalificerede afslutninger inden pausen.

Generelt viste kampen, at AC Horsens tog endnu et skridt i den rigtige retning, når det gælder spillestilselementerne og evnen til at blive mere dominerende med bolden. Der blev igen skabt mange chancer, og der kom hul på bylden i 2. halvleg.

Jashar Beluli kom på banen i pausen, og han skulle kun bruge 35 sekunder, før han sendte første advarsel afsted, men keeperen stod i vejen.

Helt i tråd med spil og chancer fandt Jashar Beluli vejen til netmaskerne i det 67. minut. Han blev nedlagt på kanten af feltet og sparkede sikkert frisparket i kassen.

12 minutter senere øgede han til 2-0, da Angelo Nehmé sendte en frisparksbold i feltet. Bolden landede hos Beluli, der resolut hakkede den i kassen.

Jashar Beluli var flyvende og blev også noteret for en assist to minutter før tid, da han selv erobrede bolden på kanten af feltet og holdt godt fast i den, inden han serverede den for Nehmé, der udplacerede målmanden.

Frederik Roslyng blev sendt op på 10’er-positionen seks minutter før tid, og i kampens sidste minut tog han en god bold fra Mikkel Lassen til sig og spillede Jashar Beluli fri på det helt rigtige tidspunkt, og han svigtede ikke – 4-0.

AC Horsens: Delac (Hermansen, 46.), Lassen, Saine (V. Kristensen, 73.), Roslyng (Reese, 46.), Ekeroth, Madsen (Ludwig, 46.), Larsen (Kouassi, 46.), V. Kristensen (Mugisha, 46.), Ankersen (Roslyng, 84.), Nehmé, Becher (Beluli, 46.)