Fire spillere på landsholdsopgaver

22.03.2024 10:46

Elijah Just, Moses Opondo, Hjalte Toftegaard og Sory Traore skal repræsentere deres respektive landshold.

I denne weekend er der ikke kampe i NordicBet Ligaen, og AC Horsens-spillerne har fået et par velfortjente fridage, inden det går løs i kvalifikationsspillet med kampe fra den 1. april, når ”de gule” møder HB Køge.

Fire spillere havde ikke mulighed for at deltage i gårsdagens træningskamp mod FC Fredericia, der gav en 4-0 sejr til AC Horsens, for de er væk med deres landshold.

Moses Opondo er udtaget til Ugandas landshold, der møder Comorerne fredag den 22. marts og Ghana tirsdag den 26. marts, og begge kampe spilles på Grand Stade Marrakech i Marokko.

New Zealands landstræner har igen udtaget Elijah Just, og New Zealand møder Egypten fredag den 22. marts klokken 21.00 og Tunesien eller Kroatien mandag den 25. marts klokken 21.00.

Hjalte Toftegaard er for første gang blevet udtaget til et landshold, og sammen med resten af U18-landsholdet skal han spille mod Marokko fredag den 22. marts, Georgien søndag den 24. marts og Portugal tirsdag den 26. marts.

Sory Traore er rejst til Spanien for at være støde til Guineas U23-landshold, der skal møde USA fredag den 22. marts og Elfenbenskysten tirsdag den 26. marts.