Future Cup: De erfarne spillere tog ansvar i underholdende remis

12.03.2024 16:04

Dagens kamp mellem Lyngby og AC Horsens sluttede 0-0.

En 0-0 kamp lyder ikke som det mest ophidsende, men dagens duel mellem Lyngby og AC Horsens i Future Cup var en underholdende en af slagsen.

Lyngby havde 10 spillere fra superligatruppen i startopstillingen og spillede undervejs med en lille håndfuld ungdomslandsholdsspillere, mens AC Horsens som sædvanlig stillede med et godt miks af erfarne spillere og akademispillere.

Det gule trænerteam gav spillerne frihed til at spille op gennem banen og frihed til at sætte spillet op, hvilket gav en fed dynamik, for Lyngby ville også spille fodbold.

Der blev arbejdet hårdt af alle spillere på banen, og der er stor ros til Søren Reese, Elijah Just og Moses Opondo for at gå ind og tage ansvar for helheden.

AC Horsens sad på spillet i de første 20 minutter og var bedst i den periode. Det så lovende ud i fase 1 og fase 2, og der blev foretaget mange gode løb, hvilket resulterede i mange opløb til chancer. Efter 20 minutters spil var Lyngby bedst i 10 minutter og kom frem til chancer, men uden at score. 2. halvleg var helt lige, og U17-spillere Loris Osmani var tæt på at blive matchvinder et par minutter før tid, men han sparkede lige forbi mål. Generelt var det lige ved og næsten flere gange for gæsterne, men keeperen var vågen og kom godt ud af sit mål.

Der er også roser til flere akademispillere. AC Horsens’ nybagte landsholdsspiller Hjalte Toftegaard dækkede et stort område og arbejdede hårdt, Frederik Roslyng var dygtig i sit duelspil og vandt næsten samtlige hovedstødsdueller, og Oscar Karimi Mandrup leverede en stærk indsats gennem 70 minutter. Anton Karimi Mandrup fik godt en halv time på banen som højre back, og han gjorde også en rigtig god figur.

Næste opgave for AC Horsens i Future Cup er tirsdag den 23. april, når Viborg F.F. kommer på besøg.

AC Horsens: Hermansen, Risager (Anton Mandrup, 57.), Reese, Roslyng, Ekeroth, Toftegaard, Kouassi (Frederiksen, 46.), Mugisha (Osmani, 65.), Just, Opondo (Traore, 46.), Oscar Mandrup (Rinor Rexhepi, 69.).