Hermansen strålede i fejlfri debut

08.03.2024 09:44

AC Horsens’ store målmandstalent fik en uge til at forberede sig og leverede en fejlfri indsats mod Næstved.

Hans Klebergs statistik viser, at 19-årige Andreas Hermansen blev målmandsdebutant nummer 25 i AC Horsens-trøjen, da han blev valgt til posten mellem stængerne i søndagens opgør mod Næstved.

En uges tid inden kampen fik han besked om, at det var så godt som sikkert, at han ville få sin debut på Slagelse Stadion, og dermed havde han god tid til at forberede sig til opgøret.

- Det var super fedt at få debut, selvom det var efter lidt uheldige omstændigheder med skaden til Marcus Bobjerg og karantæne til Matej Delac. Der var selvfølgelig flere tilskuere, end jeg har været vant til, men det var bare fedt, og det gjorde bare, at jeg var endnu mere klar og tændt til kampen, siger Andreas Hermansen.

Han er et stort talent, og han klarede opgaven til topkarakter.

- Det gik, som jeg havde håbet på, selvom jeg desværre ikke var heldig nok til at redde straffesparket. De havde et godt forsøg lige inden pausen, og jeg nåede lige at tænke, at han ramte den godt, men jeg kom fint afsted ned til den og det blev en komfortabel redning, fortæller Andreas Hermansen.

Han er en del af et målmandsteam med målmandstræner Lars Winde, Matej Delac og Marcus Bobjerg.

- Vi har et super fedt målmandsteam, hvor vi alle fire snakker godt sammen, og vi kan lære både af Winde og af hinanden. Derudover har vi det godt sammen på og uden for banen, og det er en god ting, siger Hermansen.