Støt børnecancerfonden

Hjælp med at støtte Børnecancerfonden og vind en matchworn Delac-trøje

01.03.2024 07:23

Hvis du overfører minimum 50 kroner til Børnecancerfonden i dag, så er du med i lodtrækningen om den flotte trøje og en signeret NordicBet Liga-bold.

I dag er alle medarbejdere i AC Horsens en del af fodboldtrøjefredag for at sætte fokus på Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag, og ”de gule” håber, at rigtig mange fans har lyst til at støtte det gode formål.

AC Horsens har valgt at donere 5.000 kroner til Børnecancerfonden, og klubbens gode samarbejdspartner Skousen i Horsens er også en del af fodboldtrøjefredag og har valgt at donere 2000 kroner. Hvis man klikker ind på Skousen Horsens' Facebookside, kan man se, hvordan vores gode samarbejdspartner også støtter Børnecancerfonden via et godt tilbud, der kører den 1. marts til den 3. marts.

Hvis du vil være med til at støtte det gode formål med minimum 50 kroner, så skal du overføre et valgfrit beløb på minimum 50 kroner til AC Horsens’ MobilePay 14689 i dag, og så er du automatisk med i lodtrækningen om en matchworn Matej Delac-trøje og en signeret NordicBet Liga-bold. Pengene går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Børn og kræft er to ord, som er uforenelige, men på trods af det får ét barn i Danmark konstateret kræft hver anden dag. Det svarer til cirka 200 børn, som årligt må kæmpe sig gennem langvarig og intensiv behandling. Og det sætter ar – ikke bare på kroppen – men også på sjælen. For hele familien. Og selvom det måske lyder simpelt, så kan fællesskabet faktisk gøre en forskel, når livet ramler.

Hjælp os med at støtte Børnecancerfonden.