Hjalte Toftegaard

Hjalte Toftegaard er udtaget til U18-landsholdet

08.03.2024 14:01

17-årige Hjalte Toftegaard jubler over, at han for første gang er blevet udtaget til et af de danske landshold.

Det danske U18-landshold skal spille en international turnering i Portugal, og den danske landstræner Lasse Stensgaard har blandt andre udtaget Hjalte Toftegaard.

De rød/hvide talenter skal spille tre kampe mod Marokko den 22. marts, Georgien den 24. marts og Portugal den 26. marts.

Hjalte Toftegaard fik overbragt den gode besked om udtagelsen af akademichef Martin Bloch og Claus Troelsen, der er transitionstræner og assistenttræner.

- Jeg er utrolig glad og stolt over at blive udtaget, for det har været et mål i lang tid. Mit første delmål var at blive en del af førsteholdet, og landsholdet har også været et stort mål for mig, så jeg er glad for, at det nu er lykkedes, siger Hjalte Toftegaard og fortsætter:

- Jeg er aldrig blevet udtaget til noget før, så jeg har bare en vanvittig glæde i kroppen, lyder det med begejstring fra 17-årige Toftegaard.

Der venter tre spændende kampe i Portugal, og det er en målbevidst Hjalte Toftegaard, der tager afsted.

- Jeg skal bruge turen på at vise landstræneren mit spil og mig som person, og så skal jeg gøre det så godt, at jeg bliver udtaget igen, lyder det fra Hjalte Toftegaard.