Opondo er udtaget til Ugandas landshold

11.03.2024 12:11

Uganda spiller to venskabskampe mod Ghana og Comorerne som en del af forberedelserne til sommerens kvalifikationskampe.

Moses Opondo er igen blevet udtaget til Ugandas landshold, og denne gang drejer det sig om to venskabskampe i slutningen af denne måned.

Uganda møder Comorerne fredag den 22. marts og Ghana tirsdag den 26. marts, og begge kampe spilles på Grand Stade Marrakech i Marokko.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg igen er blevet udtaget til Ugandas landshold, for jeg er født dernede, og selvom jeg har boet størstedelen af mit liv i Danmark, så er det specielt at repræsentere sit land. Det er en stor ting for mig og min familie, siger Moses Opondo.

Han flyttede fra Uganda til Danmark som femårig, men har stadig familie i landet, der ligger i det østlige Centralafrika.

Uganda ansatte Paul Put som ny landstræner i november 2023, og Opondo er forhåbentlig en del af hans langsigtede planer.

- De her to kampe giver mig en fin mulighed for at vise mig frem for Paul Put. Det er altid anderledes med en ny landstræner, for vi kender ikke hinanden ret godt, men jeg vil gøre et godt indtryk og forsøge at bide mig fast, lyder det fra Moses Opondo.