Simon Aaes bliver ny U14-cheftræner

09.03.2024 08:00

Den kommende U14-cheftræner har skrevet under på en toårig kontrakt.

Frederik van Deurs har valgt at stoppe som U14-cheftræner, og hans afløser bliver Simon Aaes, der overtager de talentfulde U14-drenge fra sommer.

Simon Aaes, der i dag er A-licens uddannet, startede trænergerningen i samarbejdsklubben Hatting-Torsted og blev en del af GroundCollege, inden han blev assistenttræner for U14-holdet for otte år siden.

I sommeren 2018 blev han en del af cheftrænerduoen på U13, og han kører altså denne sæson færdig på U15, inden han overtager tøjlerne for U14.

- Jeg synes, det er en spændende årgang, og der venter mange fede udfordringer. Jeg skal være med til at udfordre gruppen, og jeg skal følge samme årgang i den næste toårige periode, så der er mange spændende perspektiver i det. Jeg er glad for at være tæt på de yngre årgange, og jeg skal også arbejde individuelt med U13-årgangen, siger Simon Aaes og fortsætter:

- Jeg har valgt at sige ja til en toårig forlængelse, fordi der er sat mange spændende ting i søen, og der bliver afsat mange ressourcer, så vi kan rykke os yderligere. Jeg skal heldigvis stadig være med omkring træningen på GroudCollege og ATK+ center, for det er fedt at være med til træningspas, som spillerne selv vælger til. Det er sjovt at arbejde med de yngre børnespillere og være med på den rejse, de er på og vi skal have fokus på weekendens kampe, men det er i høj grad også processen, der er spændende, lyder det fra Simon Aaes.

Akademichef Martin Bloch glæder sig over, at Simon Aaes har skrevet under på endnu en forlængelse af kontrakten.

- Vi er utrolig glade for at kunne forlænge to år yderligere med Simon Aaes – hvilket også understreger vores store ønske/ambition om kontinuitet samt høj faglig trænerkvalitet på Akademiet. Simon er nationalt set en kæmpe kapacitet i dette alderssegment – især med hans fodboldfaglige og pædagogiske erfaringer/kompetencer – her er han unik indenfor sit felt. Akademiet er inde i en stærk udvikling – og her bliver en Simon en vigtig brik i årene fremover i bestræbelserne på fortsat udvikling af spillere til førsteholdet eller salg til udlandet, siger Martin Bloch.