AC Horsens forlænger med Mads Damgaard

25.04.2024 06:01

Aftalen er nu forlænget frem til sommeren 2027.

AC Horsens har indgået en ny treårig aftale med Mads Damgaard, der har været klubbens fysioterapeut gennem seks et halvt år.

Dermed skal Mads Damgaard fortsat være en del af det spændende projekt på Langmarksvej, og direktør Kristian Nielsen glæder sig over forlængelsen med Damgaard, der også har en fortid som spiller for ”de gule”.

- Mads Damgaard er en dygtig og vellidt fysioterapeut, der kender klubben indgående som både spiller og fysioterapeut, og han er med til at sikre os vigtig kontinuitet. Han kender alle spillere, trænere og ledere og er med til at fastholde den gode kultur, vi har i klubben, så vi er rigtig glade for at forlænge med ham, siger Kristian Nielsen.

Mads Damgaard ser spændende perspektiver for AC Horsens og er glad for at være med på rejsen.

- Jeg er rigtig glad for at være her og glad for den udvikling, klubben er inde i. Det er et interessant projekt, vi er blevet præsenteret for og et interessant trænersetup, der er på vej med Retov, og vi går en spændende fremtid i møde. Jeg har et godt samarbejde med staben og et godt forhold til spillerne, og jeg er glad for, at jeg også skal være en del af klubben de kommende tre år, siger Mads Damgaard.

Foto: Reese Studios