Samuel Juel og Kristian Nielsen

AC Horsens henter forsvarstalent i OB

19.04.2024 17:00

Samuel Juel har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2027.

AC Horsens har hentet talentfulde Samuel Juel i Odense Boldklub, og den stærke midterforsvarer har skrevet under på en treårig kontrakt.

Samuel Juel er 18 år gammel og spillede i Svendborg fB, inden han skiftede til OB i 2019, og han har blandt andet været med til at vinde sølv i U17 Ligaen.

Han har et stort potentiale, og det skal han i fællesskab med AC Horsens udfolde på Langmarksvej.

- Vi er rigtig glade for, at Samuel Juel har valgt at skifte til AC Horsens, for han er en dygtig forsvarsspiller, og han er meget professionel og dedikeret, så der er ingen tvivl om, at vi kan være med til at rykke hinanden til næste step. Han har åbenlyse fysiske styrker qua sin højde på næsten to meter, men han er også dygtig på bolden og sætter gerne spillet fra første fase. Han kommer i sit første seniorår, så vi skal have tålmodighed med ham, men vi har store forventninger til ham, siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Samuel Juel glæder sig til at blive en del af AC Horsens.

- Jeg føler, at skiftet til AC Horsens er et step, jeg kan tage og vil være godt for mig. Jeg bliver snart seniorspiller og skal bevise noget over for mig selv og andre, og jeg er vildt spændt på projektet i AC Horsens. De har præsenteret et projekt, hvor vi får lov til at spille fodbold, og det passer rigtig godt til mig. Jeg glæder mig til at møde alle i klubben og ser frem til at følge med i de næste spillerhandler, siger Samuel Juel.