AC Horsens indgår kontrakt med Loris Osmani

04.04.2024 12:15

U17-talentet har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2026.

AC Horsens har en række talentfulde spillere på Akademiet, og en af dem er Loris Osmani, der netop har skrevet under på en kontrakt for de kommende to år.

Han begyndte med at spille fodbold i samarbejdsklubben FC Horsens og skiftede til AC Horsens som U13-spiller, så han har repræsenteret samtlige akademihold fra U13 til U17, hvor han i denne sæson er en stor profil.

Han befinder sig bedst som 8’er eller 10’er, og der ligger en helt klar plan for hans udvikling hos ”de gule”, hvor han bliver matchet opad med U19-træning og har deltaget i en Future Cup-kamp.

Akademichef Martin Bloch glæder sig over, at endnu et stort talent committer sig til AC Horsens på den lange bane.

- Loris er rigtig spændende central midtbanespiller – som generelt spiller med stor dynamik og power i sit spil. Han har taget rigtig gode skridt det sidste halvår på U17-holdet, hvor han især tilfører stor offensiv kvalitet til årgangen. Nu skal vi i den kommende tid, sammen med Loris, skubbe ham til næste niveau, så han kan via sit målrettede arbejde kan opnå endnu flere optrædener på U19-ligaholdet og forhåbentlig endnu flere Future Cup-kampe over tid. Kontrakten til Loris er samtidig et signal om det stærke og prioriterede stykke arbejde, der bliver lavet omkring transitionsområdet i AC Horsens – et vigtigt strategisk nøgleparameter for arbejdet på akademiet, siger Martin Bloch.

Loris Osmani har allerede taget store skridt som AC Horsens-spiller, og han glæder sig til at fortsætte sin positive udvikling i det gode miljø på Langmarksvej, hvor han har kæmpet sig til en kontrakt.

- Det er fedt og dejligt at blive anerkendt for at have arbejdet hårdt. Kontrakten er et lille skridt frem mod min store drøm om at blive professionel, spille inde på stadion og blive solgt til udlandet. Det er dejligt at være en del af akademiet, hvor vi har gode træningsfaciliteter, et godt samarbejde med skolen om træning i skoletiden og et godt sammenhold, hvor vi står sammen i medgang og modgang, siger Loris Osmani.