AC Horsens forlænger med Sebastian Dam

08.05.2024 07:00

Aftalen er blevet forlænget frem til sommeren 2025.

AC Horsens er blevet enig med klubbens fysiske træner Sebastian Dam om en forlængelse af aftalen, så den løber frem til næste sommer.

Sebastian Dam har været fysisk træner i AC Horsens i godt tre år, og han har været med til at rykke klubben i den rigtige retning.

Det er kun en uges tid siden, at AC Horsens kunne offentliggøre, at samarbejdet med fysioterapeut Mads Damgaard er blevet forlænget, og direktør Kristian Nielsen glæder sig over, at klubben har forlænget med endnu en dygtig og vellidt medarbejder.

- Sebastian Dam har som fysisk træner sat et markant aftryk i klubben gennem tre år, og han har med sin professionelle tilgang været med til at skærpe os på en række parametre. Han bidrager både på banen og i fitness, og han er både vellidt og respekteret qua sine gode menneskelige og faglige egenskaber, siger Kristian Nielsen.

Sebastian Dam glæder sig over forlængelsen med AC Horsens.

- Jeg har gennem de seneste tre år været med til at bygge et lækkert gym og en god kultur op, og det vil jeg gerne fortsætte med i samarbejde med de øvrige trænere. Vi har et rigtig godt samarbejde i sundhedssektoren, og jeg har især et godt samarbejde med Mads Damgaard, for vi har en god, fælles forståelse for den gode arbejdsgang. Sportsligt er vi på rette vej, og vi håber alle på en snarlig retur til Superligaen, siger Sebastian Dam.