AC Horsens forstærker sig med Frederik Juul Christensen

22.05.2024 08:00

Den 24-årige centrale midtbanespiller skifter til sommer og har skrevet under på en toårig kontrakt.

AC Horsens har forstærket truppen ved at hente Frederik Juul Christensen, der skifter fra FC Helsingør på en fri transfer den 1. juli 2024.

Frederik Juul Christensen er central midtbanespiller og kommer oprindeligt fra RIK, der er beliggende i Rønne på Bornholm, og han skiftede til FC Nordsjælland som 15-årig.

Efter to år i det nordsjællandske skiftede han til FC Helsingør, og nu er det AC Horsens, der får glæde af hans kvaliteter.

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over, at 24-årige Frederik Juul Christensen har valgt at fortsætte karrieren på Langmarksvej.

- Frederik er en dygtig spiller, som har mistet over et år af sin unge karriere på grund af to akillesseneskader. Inden skaden var han på vej til at blive en rigtig dygtig, etableret seniorspiller, og han var god på Akademiet i FC Nordsjælland, men slap ikke igennem nåleøjet. Han var tæt på at rykke op med FC Helsingør i sæsonen 2021/2022, hvor han var en kæmpestor profil, og vi tror på, at vi kan fremelske hans kvaliteter, så han også bliver en profil her. Han har nogle indlysende fodboldmæssige egenskaber, men han udmærker sig også ved at være ekstremt målrettet og professionel af natur. Han evner at få folk med sig og få folk omkring til at blive bedre, og det er en egenskab, vi vægter højt, siger Esben Hansen.

Frederik Juul Christensen ser frem til at blive en del af ”de gule”.

- Jeg har valgt at skifte til AC Horsens, fordi klubben er inde i en positiv udvikling, og det virker som en god mulighed for mig. Jeg har haft mange gode snakke med Martin Retov og Esben Hansen om projektet og de mange spændende ting, der er på vej, og jeg glæder mig til at blive en del af det, siger Frederik Juul Christensen.