AC Horsens opruster igen på Akademiet: Ansætter rekrutteringsansvarlig for U10-U16

25.05.2024 14:30

Ansættelsen af Mahmoud Dirawi vil løfte den gule talentudvikling yderligere.

AC Horsens har taget markante skridt på akademisiden de seneste måneder, og nu har klubben taget endnu et positivt et af slagsen med ansættelsen af Mahmoud Dirawi som rekrutteringsansvarlig for U10-U16.

Mahmoud Dirawi er uddannet socialrådgiver og har blandt andet en fortid i AGF, hvor han har haft roller som assistenttræner, cheftræner, børneudviklingstræner og rekrutteringsansvarlig gennem seks et halvt år og senest har han været ungdomsudviklingstræner i IF Lyseng Fodbold.

Akademichef Martin Bloch kender Mahmoud Dirawi fra deres fælles fortid i AGF, og han glæder sig til at arbejde sammen med Dirawi igen.

- Ansættelsen af Mahmoud Dirawi er endnu en markant styrkelse af organisationen på Akademiet i AC Horsens. I Dirawi får vi en person ind med massiv erfaring og viden på et af Akademiets nøgleområder – scouting/rekruttering. Dette område er ligeledes et sted, hvor vi har store ambitioner - herunder talentidentifikation, scoutingstruktur og generelt fodboldfaglighed i vores udvælgelsesprocesser -herunder bl.a. trupsammensætninger. Mahmoud har en stor indsigt i præstation/potentiale begreberne omkring yngre spillere og vil her uden tvivl kunne løfte os til et nyt niveau indenfor denne komplekse, men vigtige del af talentudviklingen. Ligesom vores øvrige ansættelser indeholder Mahmoud nogle menneskelige kvaliteter og en ihærdighed, som matcher vores kerneværdier blandt alle vores talentudviklere/specialister på akademiet. Vi er glade for at kunne tiltrække så stor en kapacitet til vores akademi – som igen understreger accelerationen at et talentmiljø i en spændende udvikling, siger Martin Bloch.

På det fodboldmæssige område har Mahmoud Dirawi taget UEFA A-licens uddannelsen, og han kan blandt andet også skrive Talent-ID 1 og Talent-ID 2 på sit CV. Han er desuden trænerudvikler/instruktør på C1 og C2 træneruddannelserne, og det fortsætter han med sideløbende.

Han glæder sig til at blive en del af AC Horsens.

- Jeg har haft gode samtaler med folk i AC Horsens og har fået et rigtig godt indtryk af klubben og de mange ting, der sker i og omkring klubben, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg får en spændende rolle i forhold til at gøre trupperne på Akademiet mere konkurrencedygtige, og jeg byder ind med en masse faglighed og struktur i forhold til at finde de rigtige spillere med potentiale til at gå hele vejen og få debut på stadion, siger Mahmoud Dirawi.