AC Horsens sætter punktum for sæsonen på lørdag

31.05.2024 07:06

Sammen med Hybel har AC Horsens sikret gratis adgang til sæsonens sidste hjemmekamp, og der vil være gratis slikposer til de første 400 børn på Nordtribunen.

Den gule hjemmebane Nordstern Arena Horsens danner rammen om opgøret mellem AC Horsens og HB Køge lørdag den 1. juni, og det er sæsonens allersidste opgør i NordicBet Ligaen.

Det bliver dommer Frederik Svendsen, der fløjter kampen i gang klokken 15.00, men inden kampstart får hjemmeholdets fans mulighed for at tage afsked med en række mennesker, der har ydet en stor indsats for AC Horsens.

Assistenttræner og videoanalytiker Thomas Thinggaard og fysioterapeut Andreas Adelskov bliver hyldet inden kampen, og der vil også være blomsteroverrækkelse til Frederik Heiselberg, Frederik V. Kristensen, Jashar Beluli og Marcus Bobjerg.

Claus Troelsen og Martin Bloch har henholdsvis været midlertidig cheftræner og assistenttræner for førsteholdet, og de takker af i de funktioner efter lørdagens kamp. Herefter falder Martin Bloch tilbage i rollen som akademichef, mens Claus Troelsen bliver U19-cheftræner.

AC Horsens kan sammen med klubbens gode samarbejdspartner Hybel endnu engang tilbyde fri entré på hjemmebane, og man skal blot hente en billet via hjemmesiden eller app’en for at få adgang til kampen mod HB Køge. Prisen er selvfølgelig 0 kroner.

Klik her for at hente din billet.

Slikhytten har skruet op for hyggen og sponsorerer slikposer til de første 400 børn på Nordtribunen, og man kan hente sin slikpose i en af boderne.

Opvarmning på Bar’ Rolig i Horsens

De gule fans varmer op på Bar’ Rolig på lørdag fra klokken 11.00, og der bliver solgt øl til kun 10 kroner. Hvis man har styr på præcision og boldøje, så kan man deltage i dartkonkurrencen klokken 12.30. Klokken 13.30 bliver der arrangeret fanmarch mod kampen på Nordstern Arena Horsens.