Brizze kaster stjernestøv over den gule hjemmebane

16.05.2024 11:50

Danmarks førende multitalent inden for fodbold besøger Nordstern Arena Horsens lørdag den 18. maj klokken 15.00 og er også på banen i pausen af opgøret mellem AC Horsens og B.93.

AC Horsens spiller sæsonens næstsidste hjemmekamp på lørdag, når B.93 kommer på besøg, og der er ingen tvivl om, at der venter en seværdig kamp mellem to mandskaber, der går ind til opgøret med masser af selvtillid.

”De gule” har ikke tabt en kamp i halvanden måned, og de sidste seks kampe har resulteret i fem sejre og en enkelt uafgjort, og B.93 vandt senest med hele 7-1 over HB Køge.

Inden kampen får AC Horsens fornemt besøg af Brizze, der er Danmarks førende multiatlet inden for fodbold, og han viser sine vilde tricks frem fra klokken 15.00-16.15. Han har vundet DM i freestyle flere gange og spiller også på det danske futsallandshold.

Han finder fire deltagere, der skal forsøge at score på ham i en straffesparkskonkurrence i pausen af lørdagens kamp.

Fanbaren The Long Field Road åbner klokken 14.00, og her vil der være 50 procent på alle haner, sodavand og shakers frem til klokken 18.00 for sæsonkortholdere og medlemmer af Alliancen.

AC Horsens har i samarbejdet med Hybel sørget for fri entré til de resterende hjemmekampe i denne sæson. Det kræver blot, at man henter en billet via hjemmesiden eller app’en – selvfølgelig til 0 kroner. Klik her for at hente din billet.