Future Cup: Talentfuldt AC Horsens-mandskab tabte til Esbjerg fB

27.05.2024 16:17

Sæsonens sidste kamp i Future Cup gav ingen point til den gule konto.

AC Horsens rundede sæsonen i Future Cup af med dagens opgør mod Esbjerg fB, der vandt med 2-1.

”De gule” leverede en godkendt 1. halvleg i Esbjerg, mens det blev mere rodet og usammenhængende efter pausen.

Omar Jarju udlignede til 1-1, da Manny Perez fandt ham med et godt indlæg, og Jarju scorede bag om sit eget støtteben.

Esbjergs sejr kan der i princippet ikke indvendes noget imod, men uafgjort havde også været et fair resultat af dagens kamp, hvor AC Horsens sluttede med et meget ungt hold på banen.

Der er plusser i karakterbogen til Manny Perez, Marcus Bobjerg, Frederik Roslyng og Elijah Just.

AC Horsens: Bobjerg, Perez (Rahbek Jørgensen, 72.), Risager, Roslyng, Hussein (Nybo, 66.), Frederiksen, Kouassi, Beluli (Osmani, 58.), Just (Cehobasic, 72.), Mugisha, Jarju (Traore, 72.).