God nyhed for talentudviklingen: AC Horsens opnår igen en toårig licens og fastholder ligastatus

24.05.2024 13:00

AC Horsens er fortsat blandt de bedste klubber i Danmark, når det handler om talentudvikling.

Der sker virkelig mange spændende ting i forhold til talentudviklingen på Langmarksvej, og DBU har igen belønnet det hårde og målrettede arbejde med en toårig licenstildeling.

Licenstildelingen sker på baggrund af en omfattende ansøgning, der blev afleveret for halvanden måneds tid siden, og der er faktisk sket rigtig mange positive ting på Akademiet i den mellemliggende periode.

Nikolaj Drejer er blevet ansat som scout og skal primært scoute spillere til Akademiet, Frederik Roslyng og Hjalte Toftegaard er blevet udtaget til henholdsvis U19- og U18-landsholdet, AC Horsens har offentliggjort ansættelsen af Jacob Leth som ungdomsudviklingstræner, Anton Karimi Mandrup er blevet udtaget til U16-landsholdet og har ligesom sin tvillingebror Oscar Karimi Mandrup fået debut for førsteholdet, Thomas Møller er skiftet fra Sønderjyske Fodbold og bliver AC Horsens’ kommende U15-cheftræner, Andreas Koefoed Petersen er gået fra halvtid til fuldtid og bliver ekstern børneudviklingstræner sideløbende med posten som U17-assistent, og U17-talentet Loris Osmani har skrevet under på en kontrakt.

Derudover er der flere spændende nyheder på vej fra Akademiet, og der vil også i den kommende periode blive offentliggjort en række markante nyheder på talentsiden.

Akademichef Martin Bloch glæder sig over de positive vinde, der giver den gule talentudvikling medvind, og han kalder det en fantastisk nyhed med den toårige licenstildeling, for det er en stor anerkendelse af det arbejde, der bliver udført af spillere, trænere og ledere hver eneste dag.

- I dag er en glædens dag på Langmarksvej – det er en stor nyhed for talentudviklingen i AC Horsens, at vi nu har fået fornyet vores ungdomslicens med yderligere to år. Vi får igen muligheden for at matche vores U15, U17 og U19 spillere på højeste niveau i Danmark, hvilket er altafgørende ift. vores produktivitet til førsteholdet. Samtidig er dette et bevis på, at der bliver lavet et målrettet arbejde i hverdagen af alle vores talentudviklere på Akademiet - i et stærkt samarbejde med vores 26 klubber i Insero Klubsamarbejdet. Konkurrencen i Danmark er accelereret i landets talentmiljøer – og vi har i det seneste halve år taget markante skridt i vores organisation og ser meget positivt på den kommende licensperiode, hvor vi helt sikkert vil rykke os yderligere i vores mål om fire stjerner, siger Martin Bloch.