Hjalte Toftegaard er igen blevet udtaget til U18-landsholdet

13.05.2024 13:14

Det gule midtbanetalent er udtaget til venskabskampen mod Tyskland.

Hjalte Toftegaard er noteret for tre U18-landskampe for Danmark, og nu har landstræner Lasse Stensgaard endnu engang sendt bud efter ham.

Denne gang er han blevet udtaget til venskabskampen mod Tyskland, der spilles den 22. maj klokken 12.30 i Verden, Tyskland.

For tre dage siden kunne AC Horsens offentliggøre, at Frederik Roslyng er udtaget til U19-landsholdet, og nu er endnu en talentfuld spiller fra ”de gule” udtaget til et af landsholdene.

- Vi må i dag glæde os over endnu en U-landsholdsudtagelse i AC Horsens. Hjalte er endnu et godt eksempel på den stærke transition samt vores målrettede fokus på den individuelle udvikling omkring Akademiet. Ved sidste landsholdssamling var Hjalte også deltagende og denne U18-udtagelse understreger bare, at Hjalte har taget endnu flere gode skridt i mellemtiden. Toftegaard har en rigtig god mentalitet og har allerede nu fået flere kampminutter på førsteholdet – ligesom han har været en stærk profil i vores U19 U-ligakampe, siger akademichef Martin Bloch.