Thomas Thinggaard

Nye udfordringer til Thomas Thinggaard

31.05.2024 08:00

AC Horsens tager afsked med assistenttræner og videoanalytiker Thomas Thinggaard, der søger nye udfordringer efter sommerferien.

AC Horsens sætter punktum for sæsonen med hjemmekampen mod HB Køge lørdag den 1. juni, og kort efter går trænere, ledere og spillere på sommerferie.

Den sidste kamp giver altid anledning til at tage afsked med de spillere og trænere, der forlader klubben, og AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen overrækker blomster til blandt andre Thomas Thinggaard.

Thomas Thinggaard blev en del af AC Horsens i august 2022 og har fungeret som assistenttræner og videoanalytiker.

- Thomas Thinggaard har været en dygtig og loyal mand for AC Horsens, og han har løst mange opgaver i trænerteamet. Vi har været glade for samarbejdet og ønsker ham alt det bedste fremover, siger Kristian Nielsen.

Thomas Thinggaard ser tilbage på en god tid på Langmarksvej.

- Jeg har været glad for min tid i klubben, hvor jeg har haft et godt samarbejde med de øvrige trænere, spillere og administrationen, og jeg er glad for den opbakning, vi har fået fra sponsorer og fans. Nu er det tid til næste udfordring, og jeg vil fortsat følge AC Horsens tæt, siger Thomas Thinggaard.

Inden lørdagens kamp bliver han hyldet sammen med fysioterapeut Andreas Adelskov, der også stopper i AC Horsens til sommer.

Andreas Adelskov