Roslyng er igen blevet udtaget til U19-landsholdet

10.05.2024 13:57

De danske U19-talenter skal møde Tyskland i en venskabskamp onsdag den 22. maj.

For tre måneder siden blev Frederik Roslyng udtaget til U19-landsholdet, og han fik sin debut den 22. februar, da Danmark vandt med 3-1 over Tjekkiet.

Roslyng var i startopstillingen og spillede hele kampen, og U19-landstræner Morten Eskesen har altså udtaget ham igen, når Danmark spiller venskabskamp mod Tyskland onsdag den 22. maj klokken 17.30 på Sydbank Park i Haderslev.

Frederik Roslyng er inde i en meget positiv udvikling, og akademichef Martin Bloch glæder sig over, at AC Horsens’ talentfulde midterforsvarer igen er blevet udtaget.

- Det er glædeligt for hele klubben, at Frederik endnu en engang finder vej til U19-landsholdet. Hans stærke og stabile præstationer på både U19-ligaholdet, men i høj grad også på førsteholdet har udløst denne flotte udtagelse. Det danske U19-landshold er blandt topnationerne i europæisk landsholdsfodbold – så vi er glade og stolte over som klub, at kunne bringe en spiller ind i denne trup, hvor mange spillere typisk repræsenterer udenlandske klubber i dagligdagen. Nu handler det for Frederik om at vise sig godt frem, så han afleverer et godt indtryk inden udtagelsen af den endelige EM-trup. Endelig må vi igen anerkende akademitrænerens stærke indsats på Akademiet ligesom klubbens øgede fokus på transitionsfasen begynder at give et output også i landsholdregi, siger Martin Bloch.