AC Horsens forlænger med Anton Karimi Mandrup og Oscar Karimi Mandrup

01.06.2024 13:00

De talentfulde 16-årige tvillinger har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2027 og bliver nu rykket permanent op i U19-truppen.

I onsdags kunne AC Horsens løfte sløret for, at der i den kommende sæson bliver oprustet markant på U19-årgangen, og ambitionen er at skabe et af landets absolut bedste U19-hold under ledelse af cheftræner Claus Troelsen.

Nu bliver den udmelding fulgt op af endnu en god nyhed fra Akademiet, for Oscar Karimi Mandrup og Anton Karimi Mandrup har netop forlænget deres aftaler frem til sommeren 2027, og de bliver en permanent del af U19-truppen.

De to brødre snørede deres første fodboldstøvler i samarbejdsklubben Stensballe IK og skiftede til AC Horsens som U13-spillere.

De har gennemgået en fantastisk udvikling på Langmarksvej, og sportsdirektør Esben Hansen er glad for, at de også skal være en del af AC Horsens fremadrettet.

- Det er altid en fornøjelse at forlænge aftaler med lokale spillere fra Akademiet, men vi forlænger først og fremmest med Anton og Oscar, fordi de er dygtige. Vi vil skabe et markant stærkere setup på U19-årgangen med Claus Troelsen i spidsen, og her passer aftalerne med Oscar og Anton godt ind, for det er to spillere på landsholdsniveau, vi kan udvikle videre, og de kommer til at bidrage meget til gruppen, siger Esben Hansen.