Sebastian Kattrup

AC Horsens forlænger med Sebastian Kattrup

17.06.2024 08:00

Sebastian Kattrup fortsætter som U19-assistent i AC Horsens og glæder sig til at blive en del af den store satsning på årgangen.

AC Horsens har i en længere periode præsenteret en række gode nyheder fra Akademiet, og nu kan ”de gule” præsentere endnu en god nyhed i form af en forlængelse af kontrakten med Sebastian Kattrup, der er U19-assistenttræner.

Sebastian Kattrup har været assistenttræner for U19-holdet i de seneste fem år, og sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over, at Kattrup fortsat skal være en del af talentudviklingen på Langmarksvej.

- Sebastian Kattrup er en dygtig og ambitiøs træner, der sikrer os en vigtig kontinuitet omkring U19-årgangen, for han har været her gennem flere år og kender klubben og spillerne indgående. Vi har en ambition om at skabe et af landets bedste U19-hold, og vi får en fremragende stab bestående af blandt andre Sebastian Kattrup og Claus Troelsen, siger Esben Hansen.

Sebastian Kattrup glæder sig over de ambitiøse planer for U19-årgangen i AC Horsens.

- Det er spændende at være en del af det her ambitiøse projekt, hvor vi får et større setup og en trup, der blandt andet består af fuldtidsprofessionelle spillere. Vi har en række talentfulde spillere på Akademiet, der bliver en del af den nye U19-årgang, og de bliver suppleret med spillere, der bliver hentet på en højere hylde end normalt, så det tegner lovende, siger Sebastian Kattrup.