AC Horsens indgår kontrakt med Oscar Skovsbøl

08.06.2024 06:36

Oscar Skovsbøl skrev under på en kontrakt med ”de gule” på sin 15-års fødselsdag.

Der blæser mange positive vinde ind over Akademiet, og talentudviklingen har aldrig været bedre på Langmarksvej, hvor der er blevet oprustet markant det seneste års tid.

I dag kan AC Horsens med stolthed præsentere endnu en god nyhed, for klubben har indgået en aftale med Oscar Skovsbøl, der kan sætte 15 lys i fødselsdagskagen i dag.

Han har skrevet under på en treårig aftale, og det glæder akademichef Martin Bloch.

- Oscar er en dygtig og talentfuld venstrebensspiller, som besidder rigtig mange spændende kompetencer. Han er en dynamisk, fremadrettet og teknisk veludviklet back, som spiller med et dejligt modigt mindset, og han tilføjer den offensive del af spillet rigtig mange dimensioner. Samtidig besidder han en stærk parathed på træningsbanen samt en personlighed, som matcher på vores kerneværdier på Akademiet, siger Martin Bloch og fortsætter:

- Vi ser frem til, iblandt talentudviklere og specialister på Akademiet, at fortsætte det målrettede arbejde med Oscars individuelle udvikling, når han efter sommerferien er en del af U17-ligatruppen. Kontrakten til Skovsbøl er også endnu et bevis på det stærke arbejde i vores samarbejdsklubber, hvor dygtige trænere/ledere har lagt fundamentet i Oscars spilleruddannelse, lyder det fra Martin Bloch.

Oscar Skovsbøl snørede sine første fodboldstøvler i AC Horsens’ gode samarbejdsklub Stensballe IK og blev en del af Akademiet som U13-spiller. Han er glad for at være en del af Akademiet, og han glæder sig til at fortsætte sin udvikling i det gode miljø på Langmarksvej.

- AC Horsens er en fed klub, og jeg er inde i en god udvikling, så jeg er glad for at skrive under på en kontrakt. Vi har gode hold og gode drenge på Akademiet, og vi er sammen hver dag – også i fritiden. Vi kan både hygge os og stille krav til hinanden. Ambitionen er at fortsætte min udvikling og blive så god som muligt ved blandt andet at blive matchet opad, og så er et af målene at blive udtaget til en landsholdssamling, siger Oscar Skovsbøl.

Oscar Skovsbøl er søn af Søren Skovsbøl, der har spillet 79 kampe og scoret 2 mål for AC Horsens.