AC Horsens sluttede af med uafgjort mod HB Køge

01.06.2024 13:36

Jakob Ankersen bragte AC Horsens foran i 1. halvleg, og Ifenna Dorgu udlignede til 1-1 efter pausen.

Sæsonens sidste kamp blev spillet på Nordstern Arena Horsens lørdag eftermiddag, da HB Køge kom på besøg, og opgøret sluttede 1-1.

AC Horsens var bedst i 1. halvleg og kom frem til flere udmærkede chancer. Anton Ekeroth testede keeperen med et godt hug efter et kvarters spil, men gæsterne viste også tænder et par gange i AC Horsens-feltet.

Jakob Ankersen scorede kampens første mål efter knap en halv time. Julius Madsen sendte et frispark mod bageste stang, hvor Mikkel Lassen helt nede ved baglinjen drejede bolden ind foran mål. Efter lidt tilfældigheder røg bolden ud til Jakob Ankersen på kanten af feltet, og han viste fremragende sparketeknik ved at firsttime bolden i nettet via stolpen.

En håndfuld minutter senere fik Anton Ekeroth en gylden mulighed for at øge til 2-0, da Mikkel Lassen endnu engang sled sig til baglinjen og serverede en cutback-aflevering for svenskeren, der hamrede bolden over med det kolde højreben.

Udligningen faldt i det 54. minut, da Ifenna Dorgu blev sendt i dybden og sendte bolden forbi en prisgivet Andreas Hermansen.

Inden kampen gik Oscar Karimi Mandrup og Anton Karimi Mandrup på banen sammen med deres farfar Ole W. Rasmussen, der er tidligere bestyrelsesformand for AC Horsens. Anledningen var, at de begge havde forlænget deres kontrakt frem til sommeren 2027, og de gik på banen sammen med deres farfar for at genskabe øjeblikket fra 2012, hvor de var på banen sammen med Ole W. Rasmussen, da han takkede af som bestyrelsesformand.

AC Horsens vil gerne rette en stor tak til spillere, trænere, ledere, samarbejdspartnere, sæsonkortholdere, fans og frivillige for fremragende opbakning gennem sæsonen.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens – HB Køge 1-1 (1-0)
1-0 Jakob Ankersen (28.)
1-1 Ifenna Dorgu (54.)

AC Horsens: Hermansen, Reese, Ludwig, Roslyng (A. Mandrup, 79.), Lassen, Madsen (Toftegaard, 59.), Larsen (O. Mandrup, 69.)., Ekeroth (Perez, 58.), Nehmé (Beluli, 79.), Becher, Ankersen.

HB Køge: Talyspayev, Bayrak (Madsen, 63.), Bonnesen, Jakobsen, Culhaci, Larsen (Faloni, 78.), Jensen, Dhaflaoui (Gøhler, 79.), Tue (Rasmussen, 78.), Jaleri (Jakobsen, 63.), Dorgu.

Advarsel, AC Horsens: Roslyng (32.)

Advarsel, HB Køge: Bayrak (56.)

Tilskuere: 1.970.