AC Horsens styrker Akademiet med ansættelse af fysioterapeut på fuld tid

19.06.2024 09:25

Cecilie Slente skal arbejde som fysioterapeut for U13-U17 og skal også løse opgaver i forhold til mentaltræning hos de yngste akademispillere.

AC Horsens har oprustet på en lang række områder på Akademiet, og nu har ”de gule” taget endnu et markant skridt med ansættelsen af Cecilie Slente.

Cecilie Slente har været igennem et praktikforløb siden august 2023 i forbindelse med uddannelsen cand. science competition and elite sports, og her har hun imponeret så meget, at hun er blevet ansat på fuld tid som fysioterapeut for U13-U17.

Hun har også stærke kompetencer på det sportspsykologiske område og bliver en vigtig ressource inden for det felt.

Akademichef Martin Bloch glæder sig over endnu, at AC Horsens igen viser stor villighed til at investere i Akademiet, og han er glad for, at Cecilie Slente også fremover bliver en del af den gule talentudvikling.

- I vores generelle opjusteringer på Akademiet, som er markante i denne periode, har vi også kigget på vores sundhedssektor. Dette område i vores talentmiljø er bestemt et nøgleområde og fuldtidsansættelsen af Cecilie Slente vil uden tvivl styrke os på fysioterapeutdelen – både i kampsammenhæng, men i høj grad også i behandlingen i hverdagen på Akademiet. Samtidig kommer Cecilie også med kompetencer indenfor det sportspsykologiske område, som trækker nogle gode paralleller ind i skadesbehandlingen og forløbene for vores akademispillere tilbage på træningsbanen. Ligesom vores øvrige ansættelser besidder Cecilie nogle menneskelige kvaliteter og en ihærdighed som matcher vores kerneværdier blandt alle vores talentudviklere/specialister på akademiet, siger Martin Bloch.

Cecilie Slente får også det ernæringsmæssige ansvar for U13-U17 og arbejder på forskellige projekter – blandt andet et samarbejde med Akademiets fysiske træner Sean McColl om en ny opvarmningsstrategi for at minimere skaderne på akademiholdene.

- Jeg var rigtig glad for at være i praktik og brænder for at gøre en forskel, så spillerne kan få de bedste muligheder på Akademiet, så jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville fortsætte i AC Horsens. Det er fedt, at folk er åbne for initiativer, og jeg forsøger at gribe de bolde, der kommer. Vi er i gang med spændende projekter, og jeg glæder mig til fortsat at være med til at udvikle U13-U17 psykologisk og fysiologisk, siger Cecilie Slente.